Welkom op onze website!
 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie gevestigd in Wedde. We hebben nieuw- en verbouwprojecten in de Blauwestad, Winschoten, Wagenborgen, Kolham en Beerta, maar ook in de stad Groningen zijn wij actief. Daarnaast leveren en plaatsen wij vanuit onze timmerfabriek houtskeletbouw, tuinschuren, carports etc. 

Mooie stappen gericht op de toekomst. Vanaf begin 2022 lid van Bouwend Nederland.
Daarnaast gaan wij als erkend leerbedrijf 2 nieuwe leerlingen opleiden. Projecten
Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een aannemer voor een nieuwbouw woning? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij realiseren woningen zowel in de traditionele bouw, de houtskeletbouw en de staalbouw. Ook het gehele voortraject inclusief enginering en omgevingsvergunning kunnen wij voor u verzorgen. Verbouw

 

Bij verbouw kunt u denken aan verschillende klussen. Van het isoleren van uw woning tot aan een aanbouw, wij kunnen het voor u realiseren. Door onze ervaring en kennis van zaken kunnen wij u een goed advies en/of aanbod doen. 


 


Houtbouw

Wij gebruiken een unieke houtverbinding (zwaluwstaartverbinding) bij het prefabriceren van tuinhuizen, overkappingen, pergola's, tuinschuren en carports etc. Met deze mooie houtverbinding komen er geen schroeven in het zicht bij het plaatsen van de constructie. Wij leveren standaard zelfbouw-pakketten maar ook leveren en plaatsen wij maatwerk. 

Binnenkort meer informatie over onze HSB factory via www.hsbfactory.nl